• SNABB OCH KOSTNADSFRI FRAKT
  • KUNDSERVICE, VARDAGAR 9-16
  • FULL RETURRÄTT PÅ ALLA VAROR
  • BRA KUNDOMDÖMEN

Varfor Silkeland

Silkelands produkter är tillverkade från det finaste långfibriga mullbärssilket som finns. Detta gör att vi kan erbjuda bakterieresistenta sängkläder som inte behöver tvättas lika ofta som traditionella täcken, kuddar och lakan.

Etiskt försvarbara

Vi strävar konstant efter att erbjuda täcken och kuddar som producerats etiskt och som vi stolt kan stå bakom. Vi handlar enbart från producenter som betalar sina lokala silkesbönder ett rättvist pris för deras silke.

Ett exceptionellt värde

Vi har lagt ner en hel del tid och energi på att välja rätt leverantörer. Genom att handla direkt från trovärdiga leverantörer kan vi garantera bra priser utan att detta går ut över kvaliteten.

Kundservice

Vi svarar snabbt på alla dina mejl och telefonsamtal, och skickar alltid ut din beställning i tid. Vårt största fokus är att ha många nöjda kunder. Därför arbetar vi konstant med att skapa en högkvalitativ service som vi kan känna oss stolta över. Läs vad andra har att säga om Silkeland på Trustpilot!

Lyxig komfort

Tack vare det långfibriga silkets naturliga egenskaper anpassar sig täcket efter din unika kroppsform och ger en fantastiskt mjuk och behaglig känsla. Det lätta materialet och den behagliga värmen skapar en ännu ljuvligare sovupplevelse. Om kroppen slipper slösa energi på att reglera sin egen temperatur är det mycket lättare att få en lugn och djup sömn.

Gratis leverans direkt till dörren

Vi leverer gratis till hela landet via Posten. Alla beställningar får också en Track&Trace -kod som kan används till att spåra beställningen på Postens hemsida www.posten.se

Full returrätt i 60 dagar

Som kund hos Silkeland har du 60 dagars returätt på alla inköp. utnyttjar du rätten får du hela varans pris återbetalt.

Utbud

Du kan se våra sidentäcken här. Du kan se våra sidenkuddar här. Du kan se våra silkeslakan här.