• SNABB OCH KOSTNADSFRI FRAKT
  • KUNDSERVICE, VARDAGAR 9-16
  • FULL RETURRÄTT PÅ ALLA VAROR
  • BRA KUNDOMDÖMEN

Örngott

ÖRNGOTT

Upplev den unika känslan av att sova med ett örngott av siden

Med sängkläder från Silkeland blir upplevelsen av att sova i siden fulländad. Det är svårt att föreställa sig denna unika känsla förrän du faktiskt provar den på riktigt. Hos Silkeland har vi 3 olika nyanser att välja mellan: champagne, ebenholts och Cafe Au Lait.

Se alla våra örngott nedan. Ring eller skriv till oss om du inte hittar det du letar efter.

  • Få en allergivänlig sovmiljö
  • Upplev silkets fantastiska temperaturreglerande effekt
  • 60 dagars full returrätt på alla varor
  • Gratis leverans och retur
Filters
erbjudande
Snyggt och mjukt champagne-färgat örngott
549,00 kr 649,00 kr
Snyggt och mjukt ebenholts-färgat örngott
649,00 kr
Snyggt och mjukt cafe au lait färgat örngott
649,00 kr
SIDENTÄCKE
299,00 kr

Örngott av siden från Silkeland

Våra örngott är vävda från 100 % långfibrigt mullbärssilke. Vi har valt en extra tät väv som ökar kvaliteten och livslängden på tyget eftersom det finns fler trådar i väven. Silkelands örngott finns i vackra milda färger som bjuder in till en lugn och ostörd sömn.

Hitta det perfekta bäddsetet till ditt sidentäcke här och njut av en ännu lyxigare sömnupplevelse. Genom att använda vårt specialutvecklade tvättmedel kan du vara säker på att dina sängkläder bevarar färgen och glansen, samt håller sig mjuka ännu längre.

En god nattsömn med ett örngott i siden

Fördelarna med att byta ut ditt vanliga bäddset mot ett bäddset i siden är många. Att sova med ett örngott i siden är snällare mot hår och hud jämfört med exempelvis örngott av bomullstyg. Detta beror på att siden är spunnet från mjukare fibrer och har en tätare väv, vilket skapar den glansiga och släta yta som materialet är så känt för. Ditt hår slits inte från onödig friktion som gör att man ofta vaknar med rufs på morgonen.

Så tar du hand om ditt örngott på rätt sätt.

Sängkläder i siden, inklusive örngott, bör endast tvättas i kallt eller ljummet vatten med ett milt tvättmedel. Vi rekommenderar att du använder Tenestar tvättmedel som är tillverkat av naturliga ingredienser som tvättar dina örngott på ett skonsamt sätt. Kom ihåg: använd aldrig såpa eller tvättmedel som innehåller feta kemikalier, exempelvis schampo eller liknande – det förstör sidentygets glans och ger ett slitet och matt utseende. Torkning av örngott i siden

Torkning av örngott i siden

Örngott som är tillverkade av sidentyg ska helst inte torktumlas. Häng istället upp dina örngott på en torklina eller ett ställ. Om du vill stryka örngottet bör detta göras när tyget fortfarande är lätt fuktigt och med ett kallt strykjärn.

Trustpilot Anmelder