• SNABB OCH KOSTNADSFRI FRAKT
  • KUNDSERVICE, VARDAGAR 9-16
  • FULL RETURRÄTT PÅ ALLA VAROR
  • BRA KUNDOMDÖMEN

Sidenkuddar

SIDENKUDDAR

Upplev den fantastiska känslan av att vila huvudet på en kudde stoppad med rent silke.

Med en kudde från Silkeland får du uppleva till fullo vad det innebär att sova i silke. Istället för traditionella dunfjädrar har silkeskuddarna från Silkeland stoppats med 700 gram långfibrigt mullbärssilke. Vi använder bara äkta silke från silkeslarven Bombyx Mori som ger en oslagbar naturprodukt och säkerställer att du får en ren och allergivänlig sovmiljö.

Se alla våra kuddar nedan. Ring eller skriv till oss om du inte hittar det du letar efter.

  • Få en skön och allergivänlig sovmiljö
  • Vakna aldrig mer med en våt kudde
  • Ger ett optimalt stöd och formar sig perfekt efter ditt huvud
  • 60 dagars full returrätt på alla varor
  • Gratis leverans och retur
Filters
erbjudande SIDENKUDDAR
Handsydd sidenkudde med yttertyg av bomull
1.099,00 kr 1.399,00 kr
erbjudande SIDENKUDDAR
Handsydd sidenkudde med yttertyg av siden
1.249,00 kr 1.549,00 kr
SIDENTÄCKE
299,00 kr

Sidenkuddar från Silkeland

Vill du uppleva välbefinnande och lyx varje gång du vilar huvudet på sovkudden rekommenderar vi att du köper en sidenkudde.

Istället för traditionellt dun är kuddarna från Silkeland stoppade med 700 gram långfibrigt mullbärssilke. Vi använder endast äkta silke från silkeslarven Bombyx Mori för att kunna erbjuda dig en fantastiskt bra naturprodukt och en ren och allergivänlig sovmiljö. En sidenkudde formar sig efter ditt huvud och ger dig optimalt med stöd och komfort under hela natten.

Find dit komplette silkesengetøj til din sidentacken her, og supplér med en af vores silkedyner for at opnå den optimale luksus. Efter vask med vores plejemiddel, er du sikker på, at silken bevarer farverne, fortsat skinner og holder sig blød og smidig.

Köp ett silkesörngott till din sidenkudde här. Komplettera ditt sovset med ett ljuvligt svalkande sidentäcke. Se våra silkevaddtäcken här. För att bevara glansen och färgen på dina silkesprodukter bör du tvätta dem med vårt specialanpassade tvättmedel.

Utmärkt

Köpte sidentäcken och sidenkuddar från Silkelands hemsida och tvivlade aldrig på kvalitén då den beskrivits som makalös. Beställningen, betalningen och leveransen utfördes utan problem. Det var i hela taget en bra upplevelse.

Alva J., Nässjö

Trustpilot Anmelder