• SNABB OCH KOSTNADSFRI FRAKT
  • KUNDSERVICE, VARDAGAR 9-16
  • FULL RETURRÄTT PÅ ALLA VAROR
  • BRA KUNDOMDÖMEN

Silkeslakan

Filters
PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
1 799,00 kr
PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
2 249,00 kr
PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
1 949,00 kr
PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
2 399,00 kr
erbjudande PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
1 499,00 kr 1 799,00 kr
erbjudande PÅSLAKAN
Snyggt handsytt silkeslakan
1 949,00 kr 2 249,00 kr
TILBEHÖR
299,00 kr

SIDENLAKAN

Upplev den unika känslan av att sova på ett sidenlakan

Med sängkläder från Silkeland blir upplevelsen av att sova i siden fulländad. Det är svårt att föreställa sig denna unika känsla förrän du faktiskt provar den på riktigt. Hos Silkeland har vi 3 olika nyanser att välja mellan: champagne, ebenholts och Cafe Au Lait.

Se alla våra lakan nedan. Ring eller skriv till oss om du inte hittar det du letar efter.

  • Undvik kvalster i sovrummet
  • Upplev silkets fantastiska temperaturreglerande effekt
  • 60 dagars full returrätt på alla varor
  • Gratis leverans och retur

Sidenlakan från Silkeland

Alla sängkläder från Silkeland är vävda från 100% långfibrigt mullbärssilke, inklusive våra lakan. Vi har valt en extra tät väv som höjer kvaliteten och hållbarheten på tyget eftersom det består av fler trådar. Våra lakan finns i vackra milda toner som inspirerar till en lugn och ostörd sömn.

Hitta det perfekta bäddsetet till ditt sidentäcke här och njut av en ännu lyxigare sömnupplevelse. Genom att använda vårt specialutvecklade tvättmedel kan du vara säker på att dina sängkläder bevarar färgen och glansen, samt håller sig mjuka ännu längre.

En god nattsömn är vi alla värda

Sömn är ett grundläggande behov som helst bör tillgodoses varje dag, precis som mat och motion. En dålig sömnkvalitet kan på sikt få konsekvenser för både din fysiska och psykiska hälsa. När du sover för lite, eller för dåligt, kan det gå ut över din koncentration- och reaktionsförmåga samt öka risken för stress, depression och minnessvårigheter. Det finns många sätt att höja sömnkvaliteten på: ett av dem är att se till att skapa en bra sovmiljö, och här är vi övertygade om att siden banar rakaste vägen till drömmarnas land.

Upplev alla fördelarna med ett sidenlakan

Det är inte så konstigt att våra kunder är lika galna i silke som vi är! Detta fantastiska naturmaterial har många fördelar som konstgjorda textilfibrer saknar:

1) Ett sidenlakan är allergivänligt.
2) Silke känns otroligt mjukt och lent mot huden.
3) Sidentyger kan absorbera fukt upp till tre gånger sin egen vikt.
4) Silke är en naturprodukt.

Hos Silkeland har vi valt att erbjuda högsta möjliga sidenkvalitet. Det betyder att alla våra lakan, täcken, kuddar och örngott är vävda från 100% långfibrigt mullbärssilke. Dessutom är de handtvättade, en process som säkerställer maximal kvalitet och hållbarhet.

Varför är det en bra idé att köpa sidenlakan?

Med ett sidenlakan får du känslan av att sväva i ett moln eller flyta på havets lugna vågor. Det är temperaturreglerande och i kombination med andra sidentextilier behöver du aldrig oroa dig för att det blir för varmt eller för kallt i sängen. Sidenlakan bidrar också till en allergivänlig sovmiljö som gör det väldigt tufft för kvalstren att överleva. Sidenlakan kan göra en stor skillnad för hur du mår när du stiger upp på morgonen.

Vård och underhåll av sidenlakan

Våra sidenlakan är designade för att hålla i många år med rätt typ av vård. Undvik direkt solljus och tvätta dina lakan i kallt vatten, antingen för hand eller i maskin (fintvätt 30 grader). Vi rekommenderar att du använder ett milt tvättmedel för att bevara färgen och mjukheten på dina lakan. Med små enkla knep kan du fortsätta att njuta av dina sidenlakan från Silkeland natt efter natt.

Alt perfekt!

God og hurtig kundeservice, hurtig levering og fantastiske produkter. Elsker simpelthen min nye dyne, pude og super lækre sengetøj. Har sjældent sovet så fantastisk og glæder mig hver dag til at komme i seng.

Mette D., Albertslund

Trustpilot Anmelder