• SNABB OCH KOSTNADSFRI FRAKT
  • KUNDSERVICE, VARDAGAR 9-16
  • FULL RETURRÄTT PÅ ALLA VAROR
  • BRA KUNDOMDÖMEN

Varfor Silkeland

Silkelands produkter är producerade i det bästa långfibrigt Mulberry-silket som finns. Detta ger oss mycket bakterieresistenta produkter som inte behöver tvättas lika ofta som traditionella täcken, kuddar och lakan.

Etiskt försvarbara

Vi strävar konstant efter att erbjuda täcken och kuddar som producerats etiskt och som vi stolt kan stå bakom. Vi handlar enbart från producenter som betalar sina lokala silkesbönder ett rättvist pris för deras silke.

Enastående värde

Vi har spenderat lång tid med att noggrant välja ut leverantörer. Genom att handla direkt med trovärdiga leverantörer kan vi garantera bra priser utan att låta kvalitén lida.

Kundservice

Vi svarar snabbt på alla dina mejl och telefonsamtal och skickar alltid dina beställningar i tid. Vi sätter värde vid att ha många nöjda kunder och arbetar konstant på att utveckla den service våra kunder förtjänar och som vi kan vara stolta över. Läs vad andra har att säga om våra produkter och service på trustpilot.

Lyxig komfort

På grund av det långfibriga silket naturliga egenskaper anpassar dig täcket efter din kropps former och ger en enastående mjuk och behaglig känsla. Det lätta materialet och värmen hjälper till att göra din sovupplevelse extra behaglig. Om kroppen slipper slösa energi på att reglera kroppsvärmen är det mycket lättar att få en lugn och djup sömn.

Gratis leverans direkt till dörren

Vi leverer gratis till hela landet via Posten. Alla beställningar får också en Track&Trace -kod som kan används till att spåra beställningen på Postens hemsida www.posten.se

Full returrätt i 60 dagar

Som kund hos Silkeland har du 60 dagars returätt på alla inköp. utnyttjar du rätten får du hela varans pris återbetalt.

Utbud

Du kan se våra sidentäcken här. Du kan se våra sidenkuddar här. Du kan se våra silkeslakan här.